top of page

RÅDGIVNING OG BEHANDLING

Samtalen med en psykolog er et tillidsvækkende møde, hvor du har mulighed for at blive forstået, opnå lettelse, større indsigt og overblik over din situation. Du kan få hjælp til følelsesmæssig bearbejdning, mere nuanceret tænkning og støtte til at udfordre dig selv i aktiviteter, du helst undgår. Målet med psykoterapi er at styrke dine ressourcer, skabe forandringer og forbedret livskvalitet.

Indledende samtale

Alle behandlingsforløb indledes med en grundig samtale og analyse af årsagssammenhænge for din aktuelle situation. Den indledende samtale skaber et grundlaget for, at jeg kan få den bedst mulige forståelse af problemet og derigennem tilrettelægge din behandling.

Behandlingsmetode

Som udgangspunkt foregår selve forløbet samtaleterapeutisk ― primært ud fra psykodynamiske korttidsterapeutiske, og kognitivt baserede metoder. Det vil sige, at vi arbejder med dine tanke og adfærdsmønstre, og inddrager mentaliserende tilgange, altså forståelser, selvforståelser og håndteringsstrategier. 

Etiske principper 

Arbejdet udføres med en høj etisk og faglig standard, og foregår på et solidt fundament af alsidig erfaring og bred teoretisk viden inden for psykologien. Autoriserede psykologer har tavshedspligt og har forpligtet sig til at udøve erhvervet i overensstemmelse med ’etiske principper for nordiske psykologer’

Uforpligtende snak

Du er velkommen til at kontakte mig pr. telefon og få en kort uforpligtende snak eller skrive en mail, hvor du evt. kort beskriver, hvad du ønsker hjælp til.

Telefon: 30 80 85 16

Mail: Karina@psykologiskvelvaere.dk

Jeg tilbyder rådgivning og behandling af voksne, børn og unge inden for blandt andet: 

  • Angst, panikanfald og fobier
     

 

  • Depression

  • Selvværd

  • Sorg og krise

  • Stress

  • Mistrivsel hos børn, unge og forældre

Billede af Thomas Vimare

"Jeg kan klart anbefale Karina. Jeg følte mig tryg allerede ved første samtale. Karina er god til at vise forståelse for situationen og lytte mellem linjerne. Jeg har fået nogle gode værktøjer og en god forklaring på, hvordan de kan bruges mod en hverdag med stress og negativ tankegang. Bestemt en støtte og en hjælp jeg ikke vil være foruden."

Kvinde, 36 år

"Jeg søgte hjælp til min eksamensangst og andre personlige udfordringer. Samtalerne med Karina blev et positivt vendepunkt i min udvikling. Det blev mit pusterum og noget jeg så frem til hver uge. Jeg gik hos hende i ca. 6 måneder og klarede mine eksamener uden problemer. I dag ser jeg tilbage på den hjælp jeg fik med taknemlighed, da jeg ikke havde klaret det uden den hjælp jeg fik"

Studerende, 24 år

KONTAKT

Skriv en mail eller ring, hvis du gerne vil bestille en tid. 

Adresse: Ahlgade 23.1 , 4300 Holbæk

Telefon: 30 80 85 16

E- mail: karina@psykologiskvelvaere.dk

bottom of page