top of page

SORG OG KRISE

Livskrise og traumatiske hændelser er en uundgåelig og smertelig del af livet. Hvis du bliver ramt af f.eks. alvorlig sygdom, en ulykke, seksuelle krænkelser, skilsmisse, fyring fra jobbet eller dødsfald i familien er det naturligt, at du kan opleve stærke reaktioner og følelser i den forbindelse.

Hos en psykolog kan du få hjælp til at bearbejde krisen eller få helet traumet. På sigt kan traumer, der ikke er tilstrækkeligt bearbejdet, vise sig som smerter og ubehag i kroppen og livslysten og overskuddet kan blive mindsket. Desuden kan et kendetegn efterfølgende eksempelvis være symptomer som angst, søvnløshed, koncentrationsbesvær, hjertebanken og hoved- og mavesmerter.

Der kan være tale om hændelser, der har rødder langt tilbage i tiden eller akutte hændelser. Afgørende for hvordan en krisesituation får lov at præge dit liv er, om du får tilstrækkelig støtte og hjælp til at håndtere de svære følelser.

Billede af Yoal Desurmont
Billede af Thomas Vimare

"Jeg søgte hjælp grundet en række nylige ubehagelige hændelser, der medførte en angst for menneskers indblanding i mit liv, og umuliggjorde i visse sammenhænge at føle ægte glæde og tryghed i sociale sammenhænge. Jeg følte mig tryg hos Karina. Hun var mægtig god til at sporer sig ind på, hvad mit problem opstod af, og derefter spottede hun sig ind på, hvordan jeg bedst kunne få hjælp. Tak for hjælpen."

Kvinde, 17 år

KONTAKT

Skriv en mail eller ring, hvis du gerne vil bestille en tid. 

Adresse: Ahlgade 23.1 , 4300 Holbæk

Telefon: 30 80 85 16

E- mail: karina@psykologiskvelvaere.dk

bottom of page