top of page

YDELSER OG PRISER

Ydelser

 

Længden af et samtaleforløb kan variere meget afhængig af den gældende problemstilling. 
 

Er der tale om en konkret og afgrænset problemstilling kan nogle timer være tilstrækkeligt. Er der tale om en mere kompleks problemstilling vil det almindeligvis være nødvendigt med 8-10 timer. De fleste vil dog opleve en mærkbar forskel allerede tidligt i et samtaleforløb, og efter første samtale vil du kunne opleve øget klarhed, handlekraft og mere ro. Men der vil som oftest gå minimum 2-3 gange før ændringer for alvor træder i kraft.

Jeg tilbyder derfor også pakketilbud som alternativ til betaling for hver enkelt time.

 

Henvisning fra egen læge

Jeg har desværre ikke ydernummer endnu og kan derfor ikke tilbyde behandling til klienter med henvisning fra egen læge, medmindre det er via en sundhedsforsikring.

Uforpligtende snak

Du er velkommen til at kontakte mig, ca.10 min, så vi i fællesskab kan afdække, hvad du har brug for og hvad jeg kan tilbyde dig samt hvilket forløb, som passer til din aktuelle situation. Dette er selvfølgelig gratis og forpligter ikke til opstart af et forløb.

Covid-19

Jeg har igen åbent for personlige samtaler i klinikken. Jeg er meget omhyggelig med rengøring og overholdelse af afstanden imellem os. Der er håndsprit til rådighed i klinikken. Jeg tilbyder forsat fysisk fremmøde, telefonisk, hjemmebesøg og gåture sessioner.

Priser

RÅDGIVNING OG BEHANDLING

Individuel behandling
af 45 min.

1.200 kr.

Individuel behandling
med hypnoterapi af 90 min.

1.600 kr 

 PAKKETILBUD
Individuel terapi

 

3 samtaler rådgivning / behandling af 45 min.

3.000 kr.


3 samtaler inkl. hypnosebehandling af 90 min.

4.200 kr.

5 samtaler rådgivning / behandling af 45 min.
5.000 Kr.

5 samtaler inkl. hypnosebehandling af 90 min.

7.000 kr.

10 samtaler rådgivning / behandling af 45 min.

10.000 Kr.

Betaling
Du kan betale kontant eller med MobilePay.
Jeg tager ikke imod Dankort/VISA. 

Sundhedsforsikringer
En del arbejdspladser og private har tegnet sundhedsforsikringer, som også yder tilskud til – eller helt betaler – udgiften til psykologhjælp. Så kontakt din forsikring eller arbejdsplads for at høre om de dækker.

Offentlige tilskud
I Serviceloven findes en mulighed for at bevilge tilskud til – eller betaling af psykologhjælp. Du skal dog være opmærksom på, at bevilling til psykologhjælp ydes efter din sagsbehandlers indstilling og en konkret vurdering af dine indtægtsforhold.

Tilskudsordning gennem Sygesikring Danmark
Hvis du er medlem af Sygesikring Danmark kan du få tilskud til terapi uden henvisning via egen læge. Sygeforsikringen Danmark giver tilskud på 300 kr. pr. konsultation til psykologhjælp ved autoriseret psykolog til alle klienter inden for sygesikringens henvisningskategorier.

Vilkår ved afbud
Ved afbud skal der gives besked hurtigst muligt og senest dagen før kl. 16.00. Ved senere afbud eller udeblivelse uden afbud afregnes for samtalen til normal pris, uanset årsagen til afbud. For klienter fra forsikringsselskaber gælder forsikringsselskabernes regler for afbud

Billede af Thomas Vimare

"Jeg søgte hjælp grundet en række nylige ubehagelige hændelser, der medførte en angst for menneskers indblanding i mit liv, og umuliggjorde i visse sammenhænge at føle ægte glæde og tryghed i sociale sammenhænge. Jeg følte mig tryg hos Karina. Hun var mægtig god til at sporer sig ind på hvad mit problem opstod af og derefter spottede hun sig ind på, hvordan jeg bedst kunne få hjælp. Tak for hjælpen."

Kvinde, 17 år

KONTAKT

Skriv en mail eller ring, hvis du gerne vil bestille en tid. 

Adresse: Ahlgade 23.1 , 4300 Holbæk

Telefon: 30 80 85 16

E- mail: karina@psykologiskvelvaere.dk

bottom of page