top of page

BAGGRUND

Jeg er autoriseret psykolog, klinisk hypnoterapeut, sygeplejerske, og så er jeg på vej mod at blive specialist i klinisk psykoterapi.  
 

Jeg brænder for at hjælpe ældre børn (fra ca. 11-årsalderen) unge og voksne, som mistrives, føler sig overbelastet og/eller i krise.
 

Som generaliseret specialist indenfor ungeområdet har jeg en bred erfaring med behandling af angst, stress, depression, sorg og krise, selvskade, vrede, jalousi, selvværd/selvtillid osv.. 
Samtidig brænder jeg for at hjælpe mennesker med funktionelle lidelser (fx mavepine, hovedpine, tarmsygdomme etc), samt mennesker der har fået konstateret en akut/kronisk sygdom og nære pårørende hertil.

Jeg arbejder ud fra et helhedsorienteret menneskesyn og tror på, at både psykiske, fysiske og sociale faktorer spiller ind, når et menneske er i ubalance eller mistrives. Sommetider er det vores krop, der først fortæller os, at vi er kørt fast i et uhensigtsmæssigt mønster, andre gange kan det være familie eller en nær ven, som pointerer det og kommer med forslag til, at vi skal tale med nogen. 

karina_333x333px.webp
Dansk Psykolog forening.png

Medlem af Dansk Psykologforening

Billede af Spencer  Watson

KONTAKT

Skriv en mail eller ring, hvis du gerne vil bestille en tid. 

Adresse: Ahlgade 23.1 , 4300 Holbæk

Telefon: 30 80 85 16

E- mail: karina@psykologiskvelvaere.dk

bottom of page